Silver Plastics: SilverPET is gemaakt van gerecycled PET. Bedoeld voor klanten die voor hun product extra vochtabsorptie en een absorptiematje willen toevoegen.

Silver Plastics: innovaties op NL markt

Silver Plastics, de Duitse specialist op het gebied van rPET-verpakkingen, heeft met Ingeborg Wullink sinds september een ervaren aanspreekpunt voor Benelux klanten. Onder de vlag Circular Economy introduceert het bedrijf 100% recyclebare rPET-schalen met gepatenteerde reliëf sealrand. Een kennismaking.

[[PROMOTIONEEL]]

Silver Plastics bestaat al 50 jaar en heeft klanten door heel Europa. Moedermaatschappij van Silver Plastics is Reifenhäuser.  De Reifenhäuser Groep is het wereldwijd grootste Centre of Excellence voor kunststofextrusietechnologie. In Nederland is Silver Plastics al goed bekend bij de groothandel. Omdat tegenwoordig de retail en industrie steeds meer samenwerken, denkt Silver Plastics dat het belangrijk is een centraal aanspreekpunt voor zowel groothandel als industrie in Nederland te hebben. ‘Op deze manier kunnen we met  onze klanten de diepte in gaan om middels advisering ervoor te zorgen dat zij met optimale machineverwerkbaarheid  en efficiënt kunnen verpakken’, zegt commercieel directeur Marco Brockmann.

LEES HIER HET COMPLETE ARTIKEL.

Reacties

Reactie toevoegen