Thomas Oth naar Coca-Cola Services Belux
Foto Jan Hellerup

Thomas Oth naar Coca-Cola Services Belux

Thomas Oth verruilt Denemarken en Finland voor België en Luxemburg waar hij de nieuwe Country Director Belux wordt voor Coca-Cola Services. Hij treedt hierbij in de voetsporen van Ben Bijnens, die de nieuwe functie van VP Operations, General Manager Northern Europe op zich neemt. In zijn nieuwe rol zal Oth nauw samenwerken met An Vermeulen, VP en Country Director van Coca-Cola European Partners Belux.

Thomas Oth is deze maand begonnen als Country Director Belux voor Coca-Cola Services, onderdeel van The Coca-Cola Company groep, en keert daarmee terug naar waar het tien jaar geleden allemaal begon. Voor hij Country Director voor Denemarken en Finland werd, was Oth onder meer Commercial & New Beverages Senior Manager bij Coca-Cola in België en Luxemburg. Deze jarenlange ervaring maakt van hem een veelzijdige bedrijfsleider met een sterke focus op groei.


Thomas Oth naar Coca-Cola Services Belux.

Oths filosofie

Na twee jaar als Country Director voor Denemarken en Finland, is Thomas Oth nu terug met enkele nieuwe, Scandinavische inzichten op zak.

‘Mijn huidige team omschrijft me als een inspirerende, zorgzame leider, en dat ligt ook volledig in lijn met mijn visie. Mijn belangrijkste prioriteit wordt dan ook om goed voor mijn nieuwe team te zorgen, zodat ze gelukkig zijn en het beste geven van zichzelf en zo mee helpen aan de groei van ons bedrijf. Ik hoop dan ook elementen uit de positieve Scandinavische werkcultuur te vertalen naar onze manier van werken in België en Luxemburg’, zegt Oth. ‘Ook de duurzaamheidsinspanningen van Coca-Cola zijn cruciale strategische bouwstenen en ik wil het belang van onze lokale verankering hierin meer naar voren schuiven. Ik zal in mijn nieuwe functie dan ook een filosofie blijven hanteren die focust op mensen én de planeet.’

Opvolging Bijnens


Nieuwe uitdaging voor Ben Bijnens.

De opgevolgde Ben Bijnens gaat binnen Coca-Cola een nieuw avontuur aan. Na zeven jaar invulling te hebben gegeven aan verschillende functies binnen de Benelux, verruimt hij zijn horizon als VP Operations, General Manager Northern Europe. Hij zal onder meer verantwoordelijk zijn voor het aansturen van de verschillende Country Directors in de regio en dus in nauw contact staan met Oth. In Nederland neemt Karlijn in ’t Veldt de rol van Country Director Coca-Cola Nederland over van Van Bijnens.


In Nederland neemt Karlijn in ‘t Veld het stokje over van Ben Bijnens.

Tags: