Thermo Fisher Scientific B.V.

Thermo Fisher Scientific is de wereldleider op het gebied van wetenschap, met een omzet van meer dan $ 20 miljard en ongeveer 70.000 werknemers wereldwijd. Onze missie is om onze klanten in staat te stellen de wereld gezonder, schoner en veiliger te maken.

De digitale wetenschap van Thermo Fisher Scientific levert toonaangevende laboratorium- en gegevensbeheeroplossingen in de markt. Deze oplossingen helpen klanten bij wetenschappelijke vooruitgang, om efficiënter te worden en om het eindresultaat te verbeteren.

Een Laboratory Information Management System (LIMS) beheert gegevens, hulpbronnen en werkstromen in een laboratorium, zodat gegevens worden omgezet in bedrijfsinlichtingen waarop actie kan worden ondernomen. Ons LIMS-aanbod helpt klanten bij het beheren van hun laboratorium- en wetenschappelijke gegevens, het onderhouden van naleving met voorschriften en normen en het omzetten van monsters in kennis.

Een Electronic Laboratory Notebook (ELN) stelt wetenschappers in staat gegevens op te slaan en te organiseren, met collega's samen te werken en aan de hand van onderzoek bevindingen te rapporteren. Het helpt bij het vereenvoudigen van de uitvoering van methoden en SOP's door analisten stap-voor-stap door het proces te begeleiden.

Een procedural Electronic Laboratory Notebooks (procedural ELNs) of Laboratory Execution Systems (LES) helpt laboratoria zorgen voor consistente, reproduceerbare resultaten, beheert werkstromen en begeleidt analisten stap-voor-stap door methoden en standaardwerkwijzen (SOP`s, Standard Operating Procedures).

Een Scientific Data Management System (SDMS) brengt ruwe gegevens en verwerkte resultaten bij elkaar voor verschillende instrumenttypes en fabrikanten. Klanten kunnen gegevens bekijken, delen en er beslissingen over nemen, en aangezien het met de LIMS is verbonden, hebben ze in één keer toegang tot alle laboratoriumgegevens.

Foto's

Video's