Paccor Netherlands BV

Postbus 890
7301 BC Apeldoorn
Paccor Netherlands BV  maakt onderdeel uit van PACCOR International GmbH, een pan-Europese organisatie met productiefaciliteiten in Nederland,Engeland, Frankrijk, Polen en Bulgarije. Het bedrijf heeft ruim 650 medewerkers,verdeeld over de verschillende vestigingen.
PACCOR International GmbH is een belangrijke Europese spelers op het gebied van kunststofverpakkingen (thermovorm,spuitgiet, EPS)voor toepassing in de sectoren Industry, Food Service en Drinks. De commerciële activiteiten voor deze sectoren in Centraal en Noord Europa worden vanuit Apeldoorn gecoördineerd. De Europese aanpak heeft voordelen op het gebied van productie,technologieën en productontwikkeling.
PACCOR International GmbH voert een basisassortiment, van 35 complete series, afgestemd op de drie hoofdsegmenten, maar biedt daarnaast ook maatwerkoplossingen. Daarbij profiteren de afnemers optimaal van de bundeling van de Europese krachten. Internationale samenwerking maakt het mogelijk om binnen en over landsgrenzen heen aan uiteenlopende verpakkings-wensen te voldoen. Alle concepten, ook als het gaat om nieuwe series, worden bij voorkeur ontwikkeld in nauwe samenwerking met klanten. Door goed te kijken wat er in de markt gebeurt en waar klanten behoefte aan hebben, en door adequaat in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en technologieën is Paccor Netherlands BV uitstekend in staat om specifieke klantwensen te vertalen naar een heldere, op maat gemaakte propositie. Ons verkoopteam helpt u graag bij het maken van de juiste verpakkingskeuze.
Meer informatie:
 
Paccor Netherlands  BV + 31-(0)88-5790900
info@nl.paccor.com www.paccor.com