BÜHNEN GmbH & Co. KG

BÜHNEN is sinds 1922 internationaal gezien een efficiënte en betrouwbare partner op het gebied van hoogwaardige hotmelt lijmtechniek. Ons programma omvat niet alleen 500 verschillende hotmelt lijmen, waarmee zowat elke toepassing afgedekt wordt, maar gaat van lijmpistool voor rups of spray applicatie over lijmunits van verschillende grote naar vatensmelters, lijmwalsen tot aan compatibele onderdelen voor lijmunits van andere wel bekende fabrikanten.
Wij bieden een full service ondersteuningspakket: van het advies ter plaatse, testen in ons eigen lijmtechnisch laboratorium, tot aan een 24 uurs leveringsservice.
U wenst een uitgebreid en vakkundig advies voor een op maat gesneden oplossing? Een uitgebreid netwerk van BÜHNEN buitendienstmedewerkers zorgt ervoor dat u niet lang op een vakkundig advies hoeft te wachten. Vanzelfsprekend bieden wij ook een bekwame onderhoud- en reparatieservice aan voor al onze producten.
Onze producten zijn bijzonder sterk vertegenwoordigd in de papier- en verpakkingsindustrie, de bouw- , de auto-, en elektra-industrie. BÜHNEN lijmsystemen vind u echter ook bij bloemisten, in de machinebouw en in de textiel- en meubelindustrie.
Contactpersoon:  Jack van Dorst

Regio: 
Nederland