Zoete bezigheden voor Amcor Flexibles

De Russische zoetwarenfabrikant Landrin is naar eigen zeggen al enige tijd bekend om haar eivormige kindersurprise van chocolade. Met de nieuwe Waferatto-lijn richt Landrin zich op een nieuwe, volwassen consumentendoelgroep, die behoefte heeft aan luxe snoepgoed ter verwenning.

 

Samen met Amcor Flexibles ontwikkelde Landrin een nieuwe verpakking voor haar zoete wafelsnoep, verkrijgbaar in de smaken kokosnoot, cream en chocolade.

Om de exclusiviteit van de Waferatto te benadrukken, legde Landrin de focus op het design en de functionaliteit van de verpakking. Een naar eigen zeggen unieke, matte laklaag zorgt voor een zachte uitstraling van de snoepwikkels. Een speciale cols seal zorgt dat frisheid en van het product behouden blijft. Het snoepjes is gemakkelijk te openen, wat het gebruiksvriendelijk maakt, volgens Landrin.

 

Het team van Amcor Flexibles in Rusland was betrokken in het design proces, pre-press gedeelten en productie van de verpakking. De Waferatto is verkrijgbaar in winkels in Rusland.

 

http://www.amcor.com/

Reacties

Reactie toevoegen