Xeikon pakt uit op FESPA Digital 2009

Xeikon, een divisie van Punch Graphix, neemt deel aan de FESPA Digital 2009, de vakbeurs voor digitaal drukken in Europa. De beurs is toegespitst op zeefdruk, industri�le verpakkingstoepassingen en belettering. FESPA Digital 2009 vindt plaats in de Amsterdam RAI van dinsdag 12 mei tot en met donderdag 14 mei.

 

Xeikon exposeert er een ruime selectie geavanceerde toepassingen, zoals: textieltransfers, overdrukplaatjes en transfers voor plastic - inclusief industri�le verpakkingsdecoratie voor onder meer emmers, cartridges en kokers, belettering (POP/POS), industri�le etiketten en behangpapier.

De absolute blikvanger van de beurs wordt naar eigen zeggen de livedemonstratie van een digitale transfertoepassing in samenwerking met Diamond Photofoil (www.photofoil.com), een Engels bedrijf dat zich specialiseert in decoratie van kunststof materialen. Op FESPA Digital worden plastic glazen gedecoreerd en met transfers gedrukt op een Xeikon-pers. De toepassing is het enige industrieel haalbare alternatief voor in-mould labeling (IML) of rechtstreekse bedrukking.

www.punchgraphix.com

www.photofoil.com

Reacties

Reactie toevoegen