Workshop voor verpakkingsontwerpers

De circulaire economie is een systeem waarin producten langer meegaan en ook de verpakkingen slim worden hergebruikt en gerecycled. Dit vraagt om nieuwe ontwerpen en nieuwe business modellen.

CIRCO creating business through circular design versnelt de ontwikkeling naar een circulaire economie en biedt op 19 oktober een ééndaagse cursus om ontwerpers kennis en nieuwe inzichten te geven op het gebied van circulair design.

Hoe kun je als verpakkingsontwerper bijdragen aan de circulaire economie? De inhoud van de Class is gebaseerd op het onderzoek en boek Products that Last (TU Delft) en de daarin beschreven businessmodellen en ontwerpstrategieën. Ook zal er worden gewerkt met praktijkvoorbeelden van koplopers en inzicht worden gegeven in de basics van circular design en circulaire businessmodellen, met praktijkvoorbeelden van koplopers.

De workshop is bestemd voor verpakkingsontwerpers die circulaire designstrategieën en business modellen (willen) toepassen.

Het volledige programma is te vinden op www.circulairondernemen.nl/evenementen/circo-circular-design-class-voor-bedrijfsontwerpers

                                

Reacties

Reactie toevoegen