Windmöller & Hölscher levert nu de totale verpakkingslijn

Met de nieuwe stretch hooder en palletizer heeft Windmöller & Hölscher (W&H) nu alles in huis. De producent van folie, (grote) kunststof zakken en machines, presenteerde op Interpack haar nieuwe Argon stretch hood machine die in samenwerking met Lachenmeier is ontwikkeld. ‘Samen met de nieuwe Platinum layer palletizer kunnen we nu een complete verpakkingslijn neerzetten’, aldus Hugo Kruip, directeur W&H Benelux. ‘We leveren machines vanaf het silo vulstation tot aan de verzendklare pallet. Dit geeft de klant het voordeel dat ze nog maar met één projectpartner hebben te maken die de complete verantwoordelijkheid heeft over het hele project.’

De palletizer heeft een capaciteit van 2.800 zakken per uur, wat goed aansluit bij de high-speed Topas SL vorm-, vul- en sluitmachine die W&H vorig jaar introduceerde.

Nieuw is ook de achtkleuren Vistaflex drukmachine met een drukbreedte van 2.200 mm.  Deze drukmachine haalt een snelheid van 800 m/min en met zijn Vista-Port robot handling systeem biedt W&H een systeem dat 20 productiewissels per dag kan verwerken.

www.wuh-group.com

Reacties

Reactie toevoegen