Wide Delta robot verkleint machine-footprint

ABI presenteert 10 t/m 12 april op Empack Utrecht haar ABIflexx robotprogramma met daarin de Wide Delta robot. Deze compacte robots zijn ontwikkeld om verpakkings- en pick & place lijnen te realiseren in de voedselindustrie en farma.

De modulaire ABIflexx robots zijn opgebouwde delta robots en in diverse afbouwvormen leverbaar en ontworpen om te voldoen aan de geldende FDA en EHEDG richtlijnen. Naast het standaard systeem heeft ABI ook de ABIflexx Wide Delta robot. Dit is een compacte robot die volgens de leverancier, zeker in serieverband, een grote besparing van footprint op de fabrieksvloer realiseert.

Ovaal werkgebied
Dankzij het gepatenteerde, ovale werkgebied kan de Wide Delta Robot producten op de toe- en afvoerbanden tot een breedte van 1580mm bereiken. De robot heeft twee assen recht tegenover elkaar, met een derde as er haaks op. Dat maakt de robot geschikt om een dubbele robotcombinatie te maken in de ruimte van één reguliere delta robot. Vier Wide Delta Robots achter elkaar bijvoorbeeld, nemen volgens ABI 50% minder plaats in dan vier reguliere delta Robots.

www.abi.nl

Empack Utrecht stand B129

Reacties

Reactie toevoegen