Webinar: Metaaldetectie of X-ray Inspectie?

27 mei 2009 zal Mettler-Toledo Product Inspection B.V. haar eerste, Nederlandse webinar houden voor de voedingsmiddelenindustrie. Het webinar met de titel �Metaaldetectie, X-rayinspectie of allebei: de juiste keuze maken� wordt op 27 mei om 11.00 en om 15.00 gehouden om alle ge�nteresseerden de kans te bieden aan het webinar deel te nemen.

 

Een webinar is een online seminar dat gratis is voor een ieder die zich daarvoor registreert. Voor het bijwonen van een webinar is slechts een computer en telefoonverbinding noodzakelijk.

 

In de webinar zal Mettler-Toledo Product Inspection B.V. ingaan op de twee populairste inspectiemethoden van dit moment: metaaldetectie en x-rayinspectie. De capaciteiten van iedere detectiemogelijkheid zullen besproken worden, inclusief de sterktes en zwaktes van beide technologie�n.

 

Voor de webinar kan een ieder zich gratis registreren via deze link op de website: http://nl.mt.com/nl/nl/home/events/webinars/webinar_md_xray.html. De webinar zal ongeveer een uur duren.

 

www.productinspectie.nl

Reacties

Reactie toevoegen