VPK Packaging wordt Smart Packaging Solutions

VPK Packaging Group N.V. begon 20 jaar geleden in Oudegem (b) de divisie Massief Karton. VPK Packaging Group was toen al  actief op het gebied van productie van papier, golfkarton en kartonnen hulzen.
Opzet was om vanuit de unieke eigenschappen van massief karton een aantal nieuwe markten aan te boren: de gevogelte- en vleesindustrie, groenten en fruit, vis en bloemen.
De afgelopen 20 jaar heeft de divisie massief karton een lange weg afgelegd :
Naast de constante zorg voor kwaliteit van de geleverde verpakkingen, zijn flexibiliteit en leveringsbetrouwbaarheid essentiële voorwaarden om te slagen als leverancier in deze 'versmarkten'.
In deze 20 jaar is de divisie ook stevig gegroeid : niet alleen organisch in de site in Oudegem, maar tevens door de overname van het failliet gegane R&F Folding Boxes in Hoogstraten-Meer (B). tegenwoordig biedt de divisie op zijn twee sites 200 medewerkers werk.
Ook al is massief karton historisch gezien een typisch West-Europees product, toch heeft het ook buiten Europa zijn bestaansreden. Vandaar dat het een duidelijke strategie is voor de business unit massief karton om nieuwe markten in Latijns-Amerika en Azië te gaan benaderen.
Binnen de multi-brand strategie gaat VPK Packaging Group N.V. vanaf 1 januari 2010 de divisie massief karton naar de markt profileren onder de merknaam Smart Packaging Solutions.
Meer info

Reacties

Reactie toevoegen