VPGI certificaat voor jubilerend Montferland

Montferland Etikettendruk uit Doetinchem bestaat 25 jaar. Dat jubileum kreeg extra glans door de uitreiking van het ISO 9001:2008 certificaat.

Dat gebeurde tijdens het jubileumfeest met relaties door Koop Moraal van de stichting VPGI-Certificaat. Koop Moraal: 'Montferland Etikettendruk is volledig voor ISO-certificering op kwaliteitsmanagement gegaan en heeft in relatief korte tijd het totale certificeringtraject succesvol afgerond.'
Directeur/eigenaar Roswitha Giezenaar: 'Van nature stellen wij binnen onze organisatie de klant centraal. Zonder daaraan afbreuk te doen, heeft VPGI ons goed gecoacht met het verder structureren van onze bestaande productieprocessen, het vastleggen daarvan en het uiteindelijk certificeren.'

Montferland Etikettendruk werd 25 jaar geleden als zeefdrukkerij opgericht door Jan Giezenaar. Al snel kwamen er ook boekdrukpersen en later flexomachines. In 1987 werd grond aangekocht in Doetinchem. De oprichter overleed in 1993 op 48-jarige leeftijd. Zijn vrouw Marianne en dochter Roswitha besloten om zijn levenswerk voort te zetten. Montferland heeft zich verder ontwikkeld tot een middelgrote etikettendrukkerij. Jaarlijks produceert het familiebedrijf miljoenen (zelfklevende) etiketten voor zowel MKB als grote internationaal opererende ondernemingen.

Montferland Etikettendruk produceert in boekdruk- en UV-flexodruktechniek een breed scala aan zelfklevende en andere etiketten. 

Op de foto het team van Montferland Etikettendruk met op de voorgrond Roswitha Giezenaar met het VPGI certificaat en links haar moeder Marianne.
Fotograaf: Giuseppe Toppers/Danto Photography|P2

www.montferlandetikettendruk.nl

Bron: 
Montferland etikettendruk

Reacties

Reactie toevoegen