VILO Relatiedagen uitverkocht!

Van dinsdag 5 april tot en met donderdag 7 april vinden de VILO Relatiedagen Hardenberg plaats. Gedurende drie dagen kunnen bezoekers ideeën opdoen, de nieuwste trends bezichtigen en de ontwikkelingen binnen de Verpakkingsindustrie, Intern transport, Logistiek en Opslagsector volgen.

 

Twee weken voor aanvang van de beurs geeft de organisatie aan alle gereserveerde stands verkocht te hebben, een goed voorteken voor een succesvolle vakbeurs!

Een greep uit de deelnemende bedrijven: Nissan Forklift, Still Intern transport, TVH, Jungheinrich Nederland, Crown Intern transport, Motrac Intern Transport, Crepa, Toyota Material Handling en Cyklop Nederland. VTS bv, Hovuma Magazijnstellingen bv, Cargotec Netherlands bv en Van Hooff second life.

 

Wilt u deze vakbeurs bezoeken? Registreer u dan nu op www.evenementenhal.nl en ontvang een gratis entreebewijs! Deze uitnodiging is geldig voor twee personen. De openingstijden zijn dagelijks van 14.00 uur – 22.00 uur.

 

METAVAK Hardenberg

Gelijktijdig met  VILO Relatiedagen vindt ook METAVAK Hardenberg plaats. Dit trefpunt voor machinefabrikanten en toeleveranciers voor metaalbewerkers en verwerkers is een kwalitatief hoogwaardige vakbeurs. Deze combinatie zorgt voor een breed draagvlak voor zowel de bezoekers als exposant van VILO Relatiedagen Hardenberg.

Reacties

Reactie toevoegen