Five Red Dot Awards by Smurfit Kappa.

Vijf keer prijs voor Smurfit Kappa

Smurfit Kappa is vijf keer erkend met de Red Dot Award for Communication Design.​ Teams van de onderneming uit Duitsland, Polen en Spanje hebben een reeks ontwerpen gecreëerd voor het verhogen van de ervaring van de consument, informeert het bedrijf.

Het team in Duitsland heeft een verpakkingsoplossing ontworpen die gezonde eetgewoonten en duurzaam gedrag zou bevorderen. De “Cardboard Playground” is een ontwerp voor appels die in speelgoed voor kinderen transformeert. Het team is ook verantwoordelijk voor de verpakking van eieren waarbij het openen van de verpakking voor het controleren op gebroken eieren niet meer nodig is.

In Polen heeft het team de traditionele kattenmand van kunststof veranderd in een eco-alternatief. “Catventure” is geproduceerd van karton en verandert van catcarrier naar een kattenmand voor in huis. De tweede Poolse winnaar was de ”SoFruPack” die fruitbakjes veilig transporteert om ze vers en onbedorven te houden.

De uitdaging voor het veilig en gemakkelijk dragen van een paar zware flessen werd opgelost door middel van de “Strong Grip”-verpakking afkomstig uit Spanje.

www.smurfitkappa.com

http://red-dot.de

Five Red Dot Awards by Smurfit Kappa

Smurfit Kappa is recognized five times with the Red Dot Award for Communication in Design regarding their innovative designs, the use of sustainable materials and convenience for the consumer.

www.smurfitkappa.com

http://red-dot.de

Reacties

Reactie toevoegen