Ultrapak vertegenwoordigd op Empack Mechelen

Ultrapak toont als distributeur van Sealpac, fabrikant van trayseal- en dieptrekmachines, innovatieve technologische- en verpakkingsoplossingen op de Empack (11 en 12 september) in Mechelen, stand D002.

Op de Ultrapak-stand demonstreert het bedrijf een automatische MAP-verpakkingslijn voor het ontnesten en verpakken van schalen op de Sealpac A6 traysealmachine. De Sealpac A-serie is een flexibele traysealmachine die verschillende verpakkingen met een hoge output kan verwerken. Het innovatieve SmartCord invoersyteem is servo gestuurd. Daarbij kunnen automatisch verschillende schalen worden geformeerd voor het sealstation.

Pro-serie dieptrekmachine

Met de introductie van de nieuwe instapmodellen type Pro-serie breidt Sealpac haar programma dieptrekmachines uit. Deze machines kunnen zowel flexibele als ook hard folie verpakken en zijn daarmee geschikt voor de food- en non-food-industrie.

Controle- en inspectiesystemen

Ook de nieuwe metaaldetectie- (Pulsotronic) en X-Ray- (Sapphire) systemen voor automatische controle van ongewenste deeltjes in de verpakking worden onder de aandacht gebracht. Voor de combinatie van metaaldetectie en checkweger levert Pulsotronic de nieuwe compacte CW3 met automatisch uitwerpsysteem.

Innovatieve verpakkingen

Perfolid - een speciale variant van Easylid - is voor verlengde houdbaarheid van groente en fruit voorzien van laserperforatie en deksel.

www.ultrapak.nl   

Reacties

Reactie toevoegen