Testen op afstand met Live FAT van CAMA

Testen op afstand met Live FAT van CAMA

De Cama Group, fabrikant van high tech verpakkingsmachines, introduceert het Live FAT-programma (Factory Acceptance Testing). Klanten kunnen met deze technologie verpakkingslijnen op afstand beoordelen. Een welkome aanvulling in deze corona-periode waarin reizen vaak onmogelijk is.

‘De lancering van onze Live FAT-service komt op een goed moment’, zegt Daniele Bellante, CEO van Cama Group. 'Hoewel we nu al een aantal maanden aan deze Industrie 4.0 technologie werken, blijkt de virtuele, online aanpak ongelooflijk relevant en nuttig in deze tijd met het coronavirus en haar lock down.’

Slimme camera’s

Met behulp van het Live FAT-platform geven slimme camera's bij de belangrijkste onderdelen van de machine klanten realtime videotoegang tot machinetests die worden gehouden bij Cama in Italië.

Microsoft Teams

Naast het uitgebreide overzicht van de slimme camera's, hebben klanten ook toegang tot aanvullende camera's voor statische apparatuur, zoals elektrische panelen.
Het delen van de visuele informatie en gegevensstromen gebeurt via een beveiligde verbinding van Microsoft Teams en is toegankelijk via een computer, tablet of telefoon. High-definition camera's in combinatie met speciale visualisatiesoftware en automatische verlichting zorgen voor een zo helder mogelijk beeld, ongeacht het kijkplatform.

Virtueel testproduct

‘De toepassing van slimme technologie in de machine en diepere connectiviteit levert meerdere voordelen op voor zowel ons als onze klanten’, licht Daniele toe. ‘Virtualisatie kan op zoveel verschillende facetten van de levenscyclus van een machine worden toegepast en zal helpen bij het aanpakken van meerdere geografische, economische, technische en, in dit geval, maatschappelijke hindernissen, waar klanten momenteel mogelijk niet in staat zijn om testproducten te leveren vanwege hoeveelheden, verzendkosten of gewoon omdat ze te kwetsbaar of bevroren zijn. Voor onze klanten lijkt het alsof we een zeer deskundige Cama-engineer ter plaatse hebben ... de hele dag ... elke dag.’

www.camagroup.com

 

 

 

Tags: 
Artikel delen