Stevig carnavalsblikje

Ball Packaging Europe ontwikkelde samen met het �Comitee D�sseldorfer Carneval� en de Frankenheim Brewery een speciaal carnavalsblikje met daarin Frankenheim Alt. Dat is een donker biersoort van Duitse komaf.

 

�Het niet breekbare, lichtgewicht blikje is geschikt voor alle carnavalsactiviteiten,� zegt Uwe Stoffels, marketingmanager bij Ball Packaging Europe. Of men nu zingend de stad rondtrekt, of deelneemt aan andere activiteiten in de stad: het �Alt�-bierblikje is stevig en garandeert dat het goed blijft. Wij bieden voordeel aan de stad D�sseldorf, door te zorgen dat het veilig en schoon blijft. Ons motto is dan ook: schervenvrij plezier.

Frankenheim �Alt� bier is in het carnavalsblik is vanaf januari verkrijgbaar in supermarkten en slijterijen in D�sseldorf en omliggende dorpen.
Uwe Stoffels: �Het blikje is een ideale verpakking voor grotere events. Of het gaat om een openluchtfestival, of een pop- of rockconcert, het blikje zorgt ervoor dat drankje lekker koel blijven.� Het blikje is makkelijk te transporteren en de drankjes blijven koud, breekt niet en laat geen scherven achter. Het blikje kan ingezet worden voor promotieacties en is volledig recyclebaar. Met dank aan digitaal printen kan Ball Packaging in de toekomst snel blikjes produceren met speciaal ontworpen designs.


www.ball-europe.com

Reacties

Reactie toevoegen