Snel en efficiënt op te zetten displays van Panther

De Panther-groep heeft nieuwe displays ontwikkeld. De nieuwe, gepatenteerde systeemfamilie, de zogenoemde etagère-ster, is volgens de producent snel en efficiënt op te bouwen en biedt een hoge stabiliteit bieden. Dit is onder meer mogelijk doordat de trays snel aan de zijkant in de basislichamen worden geschoven. Daar klikken ze vast in de langssteunen en vormen zo een eenheid met het stevige, stabiele en hoogbelastbare display. Het gehele systeem steunt op slechts drie verschillende onderdelen: palletbodem, trays en langssteunen.

Ook hebben de etagère-sterren een hoog draagvermogen van maximaal 50 kilogram per tray bij een 1/1-palletdisplay. Dat maakt ze geschikt voor zowel hele zware als hele kleine artikelen uit verschillende categorieën, zoals bijvoorbeeld zoetwaren (holle figuurtjes), kaarsen of huishoudelijke artikelen.

Het concept maakt het ook mogelijk om met de meest uiteenlopende topborden (ook in 3D) de aandacht van de consument op het P.O.S. op zich te vestigen. Een andere optie is het gebruik van vakverdelers: Deze worden er van bovenaf ingeschoven en verdelen naargelang de wens van de klant grote vlakken in verschillende kleinere.

De trays kunnen in hoge oplagen worden geproduceerd (als vouwtray of machinaal verlijmbaar) en naar keuze worden veredeld in flexo-directdruk, flexo-preprint of offsetdruk. Door kleurgevingen (afhankelijk van het seizoen bijvoorbeeld wit, rood, goud, zilver, geel, oranje of groen) kan de gebruikstoepassing van de displays nog verder worden uitgebreid.

Het basislichaam kan zowel recht als schuin uitlopende vakverdelers bevatten, verschillende uitsparingen bieden nog meer vormgevingsvarianten. Extra individualiseringsmogelijkheden ontstaan door het gebruik van de meest uiteenlopende kappen (die bijvoorbeeld op de vakverdelers kunnen worden geplaatst) en sokkels of toppers.

 

www.Panther-Packaging.com / www.Panther-Display.com

www.Juicefulthings.de / www.PaKa-Bremen.de

Fast and efficient set up displays

The Panther Group has developed new displays. The new, patented system family, the so-called etagère-ster, is according to the manufacturer quickly and efficiently to build and provides a high stability. This is partly possible because the trays are quickly pushed on the side of the base.

 

www.Panther-Packaging.com / www.Panther-Display.com

www.Juicefulthings.de / www.PaKa-Bremen.de

Tags (taxonomy): 

Reacties

Reactie toevoegen