Smart Pack symposium tijdens Packaging Innovations 2017 in Amsterdam.

Smart Pack symposium op Packaging Innovations

Het onderwerp smart packaging innovations, als verzamelnaam voor actieve- en intelligente verpakkingen, is een belangrijk onderwerp in het conferentieprogramma van Packaging Innovations. Deze beurs wordt op 23 en 24 november in het Taets Art and Event Park Amsterdam gehouden.

Op 24 november wordt in samenwerking met onder andere het Kenniscentrum Papier en Karton en European Cooperation in Science and Technology (COST) het Smart Pack symposium gehouden. Wetenschappers en designers brengen brand owners en marketeers op de hoogte van de mogelijkheden in actieve en intelligente verpakkingen en geven een kijkje in de nabije toekomst.

Virtual showroom

De wetenschappers van COST, het pan-Europees netwerk op het gebied van actieve en intelligente verpakkingen, hebben hun krachten gebundeld en een Virtual Showroom samengesteld. In deze showroom zijn uit meer dan 40 landen de belangrijkste innovaties en marktintroducties van smart packaging te zien.  Mark Assies als verpakkingsdesigner belicht de kansen die de nieuwe technieken geven voor slimme en effectieve ontwerpen. Aldus organisator Easyfairs.

www.easyfairs.com

Reacties

Reactie toevoegen