Slimme 4.0 machine wint award

In de Rockwell-wedstrijd ‘Best Future Machine Awards’ heeft Goglio een award gewonnen in de categorie Smart Machines. De Italiaanse machinefabrikant won de prijs met haar high tech GCap6 vulmachine voor aluminium capsules.

De machine bestaat uit diverse modules: een laadsysteem voor de capsules, een dubbel vulsysteem, een checkweigher, een snij- en afdichtgroep van het bovenste deel en een camera voor optische controle.

Industry 4.0 ready
Door de toepassing van diverse slimme technologieën die vallen onder de term Industry 4.0 is de opstarttijd verkort, zijn problemen snel te identificeren de versnelt de technologie het testen en valideren. Alle apparaten worden via Ethernet / IP aangesloten om communicatie binnen het besturingsnetwerk te vergemakkelijken.
De machine is op afstand bestuurbaar, invoer van productiegegevens - zoals recepten, batchnummers en productiehoeveelheden - kunnen direct worden verzonden naar de machine. De klant kan eventueel een aantal parameters en data verzamelen die hij kan gebruiken voor preventief onderhoud. Alle verzamelde informatie vormt een bron in termen van Industry 4.0.

www.goglio.nl

Reacties

Reactie toevoegen