Seminar print2web: van verpakking naar internet

Op woensdag 27 mei zal in Haarlem het Print2web seminar worden gehouden. Een interessante bijeenkomst voor brandowners en verpakkingsbedrijven. Centraal staan de kansen die NFC-technologie biedt (Near Frequency Communication). Deze technologie maakt het mogelijk drukwerk (van verpakking tot tijdschrift) via een mobiele telefoon te koppelen aan het internet.

 

Zo kan een drankverpakking bijvoorbeeld een link leggen met de site van de brandownmer, die via internet recepten aanbiedt of de echtheid van het product garandeert. De technologie is nieuw en talloze toepassingen liggen voor het oprapen. Op het seminar wordt de technologie uitgelegd en gekoppeld aan praktijkdemoメs.

 

Geert de Vries (ACBrains) legt uit wat het is en wat het doet. Dennis Jongejans en Rob Hadders verzorgen een demo, live tests en uitleg van de functionaliteit. Peter Preuss van Nokia verzorgt een technology forcast.

Jeroen Koete van De Brauw Blackstone Westbroek NV bespreekt de juridische en privacy aspecten. De sessie wordt afgesloten met ruimte voor vraag en antwoord en een netwerkborrel

De kosten voor deelname aan het congres bedragen タ 85,- Op de bijeenkomst zijn demosets van Nokia verkrijgbaar.

 

Titel: print2web

Datum: woensdag 27 mei 2009

Locatie: Auditorium, Hoge School INHolland, vestiging Haarlem

Doelgroep: Brand- en privatelabel owners, marketeers, inkoop, supplychain management, grafimedia industrie

 

Aanmelden via www.print2web.nl

Tags (taxonomy): 

Reacties

Reactie toevoegen