Sector steunt NL Packaging Awards

Nu de inschrijving is geopend kan de verpakkende en de verpakkingsindustrie zich richten op de inzendingen die meedingen naar een NL Packaging Awards 2017. De eis is dat een van de ketenpartners Nederlands is, dat kan dus het merk zijn, de verpakkingsleverancier, het designbureau, de machineleverancier van de verpakkingsmachines of het bedrijf dat het verpakkingsmateriaal heeft geproduceerd. Vanuit de verpakkingsgsector hebben verschillende bedrijven zich als sponsor verbonden aan de NL Packaging Awards.

Bark Verpakkingen, Bordex, Dijkstra Vereenigde, Easyfairs en SmurfitKappa zijns hoofdsponsor van de NL Packaging Awards 2017. Ook Vouwkarton Platform Nederland  en Topa Verpakking steunen de NL Packaging Awards als sponsor.

Wie meedoet door een of meerdere verpakkingen in te zenden, betaalt een gering bedrag voor deelname, maar de inschrijving geeft recht op toegang tot de gala-avond, inclusief diner drankjes en entertainment. Veel bedrijven hebben ervaren dat deelname een positief effect heeft binnen een bedrijf omdat mensen zelfs aan de slag gaan om een verpakking waaraan ze hebben meegewerkt een onderscheiding te laten winnen. Die onderscheiding gekend door een ervaren en vakkundige jury die de komende maanden zal worden samengesteld. www.packagingawards.nl

Reacties

Reactie toevoegen