Scheidend Kartoflex-voorzitter koninklijk onderscheiden

Tijdens de Najaar Ledenvergadering van Koninklijke Vereniging Fabrikanten van Kartonnages en Flexibele Verpakkingen (Koninklijke Kartoflex) op 5 november 2009 heeft voorzitter Henk Schoorl de voorzittershamer overgedragen aan zijn opvolger Peter Klein Sprokkelhorst. Nadat de ledenvergadering Henk Schoorl had benoemd tot Erelid van de vereniging, trad burgemeester W.J.F.M. van Beek van de Gemeente Edam-Volendam binnen tijdens de afscheidsreceptie en reikte aan Henk Schoorl een Koninklijke onderscheiding uit, te weten "Ridder in de Orde van Oranje Nassau".

De gebeurtenissen vonden plaats in het stadion van Henk Schoorl's geliefde voetbalclub FC Volendam;. Henk Schoorl is vicevoorzitter van FC Volendam.

Schoorl heeft als voorzitter van Kartoflex de organisatie vertegenwoordigd in diverse landelijke overlegstructuren, waaronder MKB Nederland, de Algemene Werkgeversvereniging Nederland en VNO/NCW. Dhr. Schoorl heeft zich, onder andere, ingezet voor een goede CAO en gezonde ARBO omstandigheden in de papier/karton/golfkarton- en flexibele verpakkingsindustrie. Henk Schoorl staat binnen Kartoflex bekend als een aimabel persoon met een grote kennis en expertise en wordt gewaardeerd om zijn inhoudelijke en sociale rol en wijze van leidinggeven. Een warme en bevlogen man met een enorme energie, dynamiek, creativiteit als doorzettingsvermogen.

 Schoorl is tevens vicevoorzitter van voetbalclub FC Volendam. Binnen deze club houdt hij zich bezig met het financieel management en het account management alsmede met de kwaliteit van de accommodatie. In het verleden is Schoorl een actief en betrokken lid geweest van de programmaraad van RTV-NH. Hij bezette binnen deze raad de zetel namens de geleding "Sport en recreatie" en adviseerde in zijn functie de hoofdredactie en de directie.

www.kartoflex.nl

Tags (taxonomy): 

Reacties

Reactie toevoegen