Samenwerking Toly en Sulapac

Samenwerking Toly en Sulapac

Toly en Sulapac hebben aangekondigd dat ze een zakelijk partnerschap zijn aangegaan om unieke oplossingen te kunnen bieden om de groei in de eco-centrische schoonheidswereld van vandaag te versnellen.

Toly

Toly is multinationale verpakkingsleverancier voor cosmeticabedrijven. ‘De toekomst van verpakkingen is om duurzamer te zijn en een samenwerking met Sulapac voor biogebaseerde materialen is een uitstekende aanvulling op ons platform’, zegt Andy Gatesy, voorzitter en CEO van Toly.

Sulapac

Sulapac heeft een materiaal van hout en plantaardige bindmiddelen heeft ontwikkeld als milieuvriendelijk alternatief. Dit 100% biobased materiaal breekt volledig biologisch af zonder blijvende microplastics achter te laten.

‘De missie van Sulapac is om de toekomst zonder plastic afval te versnellen en de toonaangevende wereldwijde fabrikant Toly is een geweldige aanvulling op ons partnernetwerk van duurzame voorlopers. Samen bieden we een nog veelzijdiger portfolio van mooie, functionele en duurzame verpakkingen’, zegt Dr. Suvi Haimi, CEO en mede-oprichter van Sulapac.

Langetermijnvisie

Zowel Toly als Sulapac hebben een langetermijnvisie op het leveren van nieuwe duurzame en innovatieve oplossingen, waardoor deze samenwerking een goede strategische match is. De eerste producten zijn compacte dozen uit Toly's Infinity-lijn en zijn inmiddels over de hele wereld verkrijgbaar. Ook wordt Sulapac al toegepast in 9 andere productenlijnen.