Samenwerking HP en KBA

Persenbouwer KBA en printerfabrikant HP gaan samenwerken aan het ontwikkelen van nieuwe inkjetoplossingen voor het van rol op rol printen op golfkarton.

Hoe de samenwerking er precies uit gaat zien, maakt het persbericht niet duidelijk, want veel verder dan algemeenheden komen de woordvoerders van beide partijen niet. HP: ‘Samen met KBA kan HP nog meer waarde toevoegen voor high end converters.’ En KBA: ‘Door met HP samen te werken, combineren we onze technologische krachten om aan de behoeften van verpakkingsbedrijven te voldoen.’
Wel duidelijk is dat de nieuwe printers onder de merknaam van HP zullen worden uitgebracht, dat onder de naam High-Speed Inkjet Corrugated Packaging Solution al een oplossing voor printen op golfkarton in de markt heeft gezet. En overigens ook al eens verkocht, aan de Tsjechische fabrikant van golfkarton Obaly Morava.

Bron: 
KBA
Tags (taxonomy): 

Reacties

Actually its referred to as Search engine optimization that when i search for this post I found this web page at the top of all web pages in search engine.

Reactie toevoegen