Ruim 5.000 bezoekers Empack

De 11e editie van Empack in de Brabanthallen in ‘-’s-Hertogenbosch trok meer dan 5.000 bezoekers. Dat meldt organisator easyFairs. Naast ruim 300 standhouders konden de bezoekers van Empack terecht bij tal van informatieve learnShops.

Cornelien Baijens, managing director van easyFairs Nederland spreekt van een geslaagde editie: ‘Het waren twee informatieve, enerverende en Brabants gezellige dagen. Zo intensief als er op de beursvloer werd gepraat en onderhandeld, zo ontspannen was de après-ski borrel aan het eind van de eerste beursdag. Van zowel bezoekers als deelnemers hebben we veel positieve reacties ontvangen, wat ons motiveert en inspireert om de volgende editie nog beter te maken.’

Nieuwe onderdelen

printPACK, labelTECH en ecoPACK waren de drie nieuwe onderdelen op de Empack van 2013. Deze onderscheidden zich niet alleen door een bundeling van deelnemers op die terreinen, maar werden ook uitgelicht tijdens learnShops over onder andere printoplossingen, labeltechnieken en duurzame verpakkingen. Bovendien werd er een groot aantal learnShops gegeven onder leiding van NVC Nederlands Verpakkingscentrum en gaf keynote spreker Mark Shayler voor een volle zaal zijn visie op de zin en onzin van duurzaam verpakken. Tegen het eind van de middag op de eerste beursdag ging de VerpakkingsBattle die vorig jaar voor het eerst werd gehouden, op herhaling. Met Michaël Nieuwesteeg van het Nederlands Verpakkingscentrum als aanvoerder gingen concullega’s de verbale strijd met elkaar aan over zaken als webretail, ecoverpakkingen en innovaties op verpakkingsgebied.

 

Volgende editie

Een enthousiaste beursorganisatie meldt dat 71% van de beursvloer van de volgende editie van Empack in ’s-Hertogenbosch, op 2 en 3 april 2014, al weer gevuld is. Daarvoor vinden eerst echter nog FoodTech (15 en 16 mei), Empack Brussel (2 en 3 oktober), Empack  Zwolle (13 en 14 november) en Packaging Innovations (27-28 november) plaats.

 

www.easyfairs.com/nl

Tags (taxonomy): 

Reacties

Reactie toevoegen