Robertpack bouwt met Wadinko aan de toekomst

Robertpack bouwt met Wadinko aan de toekomst

System integrator Robertpack is een samenwerking aan gegaan met participatiemaatschappij Wadinko. De specialist in verpakkingsmachines breidt hiermee haar netwerk verder uit en kan haar ambities voor de toekomst realiseren.

Wadinko, gevestigd in Zwolle, is een ondernemende participatiemaatschappij met als belangrijkste doel het stimuleren van regionale bedrijvigheid en werkgelegenheid. Hierbij kiest Wadinko bewust voor een minderheidsbelang en blijven de directies van haar participaties primair strategisch en operationeel verantwoordelijk. ‘Dit is precies wat bij ons past’, aldus Dirk Franken, directeur Robertpack Industrial & Packaging Equipment. ‘Na jaren van stabiele groei en het realiseren van aansprekende robot oplossingen krijgen we met de participatie door Wadinko toegang tot het waardevolle netwerk van bedrijven van Wadinko met veel kennis van techniek.’

Robertpack behoudt eigen identiteit en slagvaardigheid

Robertpack vindt in Wadinko een partner die hen zowel bij organisatieontwikkeling als ook op financieel vlak ondersteunt. Hierdoor kunnen zij hun ambities voor de toekomst realiseren, maar wél met behoud van hun eigen identiteit en slagvaardigheid.Ook Wadinko is erg enthousiast over de aanvulling van automatisering en robotisering die system integrator toevoegt. ‘Dit maakt Robertpack een nog stabielere en robuustere partner voor haar klanten en hierdoor kunnen zij nog beter inspelen op de steeds hogere eisen die worden gesteld aan de steeds omvangrijkere projecten die zij realiseren.’


Robertpack vindt in Wadinko een partner die hen zowel bij organisatieontwikkeling als ook op financieel vlak ondersteunt.

Robot Picking, Packing, Palletising en Handling

Robertpack is al 45 jaar system integrator van Yaskawa en Fanuc robotsystemen voor de toepassingen picking, packing, palletising en handling met als belangrijkste markt de foodindustrie. Het bedrijf staat voor flexibel, betrouwbaar en lage onderhoudskosten.