Recycling en het SOLIDS-evenement

Recycling en duurzaamheid staan steeds meer op de agenda. De vakbeurs SOLIDS, die de wereld van de verwerking, transport en opslag van droge stoffen bijeenbrengt, speelt in op de informatiebehoefte rond recycling. SOLIDS wil een platform bieden aan de verschillende partijen om kennis en informatie met elkaar te delen op het gebied van recycling. Dit thema zal voor de komende editie in 2015 integraal deel uitmaken van het SOLIDS event, informeert organisator easyFairs.

SOLIDS Antwerpen is een tweedaags event dat aanbieders en vragers samenbrengt die bezig zijn met poeder-, korrel- en bulktechnologieën. Daarnaast is het event voorzien van een samengesteld, informatief conferentieprogramma. Tijdens de vorige editie in 2013, werd de focus gelegd onder andere gelegd op thema’s als atexbeheersing, richtlijnen en innovatieve toepassingen rondom hygiëne en reiniging. In 2015 zal recycling deel uitmaken van het conferentieprogramma. Verder zullen de thema’s gebaseerd worden op de noden en wensen van de markt. Deze zullen aan de hand van een online studie in kaart worden gebracht.

In 2015 zal M+R, de vakbeurs voor meet- en regeltechniek in de procesindustrie, gelijktijdig plaatsvinden naast SOLIDS Antwerpen. In aansluiting op deze simultane organisatie, zal er gezamenlijk een bedrijfsbezoek worden georganiseerd.

Tijdens SOLIDS zal de nadruk liggen op innovaties en interactiviteit tussen de bezoekers en de standhouders. Dit vertaalt zich in een Demo Route, waarbij standhouders hun technologie kunnen demonstreren tijdens de beurs. Daarnaast zijn er tal van netwerkmogelijkheden, aldus de organisatie.

SOLIDS Antwerpen vindt plaats op 11 en 12 maart 2015 in Antwerp Expo. Meer  informatie is te vinden op www.easyfairs.com/solids-be.

Reacties

Reactie toevoegen