Röntgeninspectie en controleweger in één

De Koningh Coding & Labeling presenteert op de Empack-beurs in Utrecht de 5e generatie röntgeninspectie en controleweger van Pen-Tec. ‘Deze gecombineerde machine kan producten nog nauwkeuriger en sneller analyseren en blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid.’

Pen-Tec heeft bij de ontwikkeling van de nieuwe machine nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijkheid voorop gesteld. ‘Het compacte design is de kleinste gecombineerde röntgeninspectie en controleweger ter wereld’, aldus De Koningh. Het röntgeninspectiesysteem spoort nog nauwkeuriger naast metalen ook andere materialen op, zoals: glas, steen, pvc, siliconen en botresten.

RVS

Het is uitgevoerd in roestvrijstaal IP65 en voorzien van een nauwkeurig geïntegreerd MID gecertificeerd weegsysteem. Om eenvoudig en efficiënt te kunnen werken zien operators alle parameters en data in real-time op een full colour 15” touchscreen. Bovendien is de machine volledig gereed voor Industrie 4.0 met USB, RS232 en Ethernet aansluitingen.
Via twee openslaande deuren kan de röntgeninspectie en controleweger gemakkelijk worden onderhouden en schoongemaakt. Zodoende weten gebruikers dat alleen goedgekeurde producten de productielijn verlaten.

Totaaloplossingen

Producenten kiezen bij De Koningh uit diverse totaaloplossingen om de traceerbaarheid van producten en verpakkingen te garanderen. Door het printen en toevoegen van artikelgegevens, productiedata, logistieke informatie, logo’s en afbeeldingen. Vervolgens kan met controle- en inspectiesystemen alles grondig worden geanalyseerd. Klopt er iets niet met de vooraf ingestelde waarde, dan wordt het product uitgeworpen.

www.dekoningh.nl

Stand E107

Reacties

Reactie toevoegen