Quatre Mains sleept award in de wacht

Het verpakkingsbureau Quatre Mains kaapte op vrijdag 16 januari de �Best Packaging Design� award weg in een Amerikaanse competitie van Graphic Design US (GDUSA). Deze competitie wordt jaarlijks door de Amerikaanse vereniging van Grafische Ontwerpers georganiseerd.

 

Onder de 10.000 inzendingen zocht de jury naast een mooi design, ook een verpakking die de merkbelofte waarmaakt en een �emotionele band� met de klant cre�ert. Ze vond deze elementen terug in Quatre Mains� inzending Home Cuisine, een nieuw productconcept van Hot Cuisine America (een onderdeel van de Univeg-groep).

 

Creative Director Patrick De Grande vertelt enthousiast: �Deze award is een bevestiging voor Quatre Mains die ervoor koos om een specialist te worden in verpakkingsontwerp. Quatre Mains combineert een grote creativiteit met een uitgebreide technische knowhow. We hebben een enthousiast team en het juiste netwerk van leveranciers: hiermee ontwikkelden we de afgelopen jaren een grote expertise in Packaging Design. Deze expertise en onze passie voor creativiteit zorgen voor succesvolle resultaten.�

www.quatremains.be

Reacties

Reactie toevoegen