Novexx Solutions: Print & Apply systeem XPA 934

Print & Apply systeem Novexx Solutions

Novexx Solutions in Utrecht heeft een nieuw Print & Apply systeem - de XPA-serie - ontwikkeld. De XPA 934 is het eerste systeem van deze serie gecreëerd op basis van een marktonderzoek en gesprekken met de klant.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?

Het ontwerp van de XPA 934 combineert afdrukkwaliteit met flexibele en gebruiksvriendelijke functionaliteiten. Het compacte systeem weegt minder dan 30 kilo en heeft een aantal bewegingsopties. Dit zorgt ervoor dat de XPA 934 naar eigen zeggen kan worden geïntegreerd op vrijwel iedere positie van productielijnen, ook met weinig ruimte of weinig flexibiliteit.

Display XPA 934

De XPA 934 is voorzien van een groot meerkleurige display. De display is draaibaar en daardoor eenvoudig af te lezen en te bedienen. Ook het bedieningsconcept heeft een duidelijke menu-navigatie.

XPA en Industrie 4.0

De XPA-serie is eveneens afgestemd op de toenemende eisen van IoT-connectiviteit. Het maakt printen en etiketteren in een industrie 4.0 omgeving mogelijk, informeert het bedrijf.

Novexx Solutions

Novexx Solutions is leverancier van individuele geïntegreerde oplossingen op het gebied van industriële etikettering en identificatie.

Reacties

Reactie toevoegen