Primera introduceert foliedruksysteem

Primera Technology, een fabrikant van gespecialiseerde printers, introduceerde deze week haar nieuwe foliedruksysteem FX400e. De FX400e is een optionele accessoire voor kleurenlabelprinters uit de LX-serie van Primera en brengt integraal glanzende gouden en zilveren randen, tekst en afbeeldingen aan op etiketten voor inkjetprinters.

 

Het resultaat is vrijwel identiek aan dat bij de traditionele warmdrukmethode voor drukwerk met metallic kleuren. Er kan op diverse materialen worden gedrukt.

Mark Strobel, sales- en marketingdirecteur Primera: ムHet toevoegen van glanzende gouden en zilveren afbeeldingen aan etiketten zorgt ervoor dat uw product beter opvalt in het schap.メ Glanzende metallic randen en afbeeldingen zijn geschikt voor producten zoals wijn, luxe levensmiddelen en relatiegeschenken.

De doorzichtige folie voor de FX400e is ook leverbaar. Dit is een water- en UV-bestendig folie, waardoor het langer aan natuurlijke en kunstmatige lichtbronnen kan worden blootgesteld, aldus de onderneming.

De FX400e wordt geleverd met Primeraメs PTFoil-software. Het systeem bevat een gepoedercoate metalen standaard voor inkjetprinters uit de LX-serie en voor de FX400e imprinter.

Het foliedruksysteem FX400e kost タ 1499 (adviesverkoopprijs). Het product is verkrijgbaar bij de door Primera erkende verkooppunten en winkels in Amerika en in meer dan 85 andere landen.

 

Logi Label Nederland BV

Telefoon 078-6816120

www.logilabel.nl

Reacties

Reactie toevoegen