Portfolio night Design Bridge

Op 28 november aanstaande opent Design Bridge, International Brand Design Agency, haar deuren voor jong design talent. Het Amsterdamse bureau organiseert in samenwerking met de D&AD, de Britse Design- en Art Directors club, een Portfolio Night voor studenten uit Nederland en België. Het event maakt deel uit van het D&AD Mini New Blood Festival dat plaats vindt in Amsterdam op 28 en 29 november.

 

De Portfolio Night is een unieke kans voor ‘graphic design’ studenten om een internationaal design bureau als Design Bridge te bezoeken en tevens hun werk te presenteren. Creative Directors, Design Directors en Strategen zullen feedback geven op hun map en eventuele vragen beantwoorden. Deze avond is voor studenten niet alleen de perfecte netwerkgelegenheid maar biedt tevens de mogelijkheid om mee te dingen naar een stageplek.

“Via onze samenwerking met de D&AD geven we studenten de mogelijkheid om hun werk vanuit een internationaal perspectief te laten beoordelen. Hiermee hopen we nog meer jong creatief talent enthousiast te maken voor een carrière in de wereld van brand design”, aldus Frank Nas, Managing Director van Design Bridge. 

De studenten kunnen zich aanmelden via de website van de D&AD.

www.designbridge.com

www.dandad.org

Onderdeel van het D&AD Mini New Blood Festival Amsterdam

 

Donderdag 28 november 2013, 17.00-21.00 uur

 

 

 

 

 

Reacties

Reactie toevoegen