Stéphane Piqué is de nieuwe voorzitter van AIPIA en opvolger van Dick de Koning

Piqué nieuwe voorzitter AIPIA

De Active & Intelligent Packaging Industry Association (AIPIA) heeft Stéphane Piqué van Accenture aangesteld als de nieuwe voorzitter van haar adviesraad. Hij volgt hiermee Dick de Koning van Packz op, die de functie sinds 2015 bekleedt.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?

Piqué, gevestigd in Zwitserland, heeft de afgelopen vijf jaar leiding gegeven aan Accenture's Industry X-praktijk in Zwitserland en de algehele Industry X-verkoop in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Hij leidt eveneens de wereldwijde slimme verpakkingsactiviteiten voor Accenture. Piqué is ook gastdocent digitale transformatie aan de St. Gallen Universiteit in Zwitserland en is lid van de Zwitserse Raad van Bestuur van Accenture.

AIPIA aanstelling Piqué

‘Mijn passie ligt bij technologieën die de digitale transformatie mogelijk maken die bedrijven en onze samenleving doormaken. De digitale revolutie is begonnen en zal alles om ons heen veranderen. Ik ben vereerd dat ik gevraagd ben om de adviesraad van AIPIA te leiden in deze tijd van enorme transformatie naar digitale oplossingen in de verpakkingssector, evenals de enorme uitdagingen die de pandemie met zich meebrengt’, aldus Piqué over zijn aanstelling.

Managing director van AIPIA, Eef de Ferrante, stelt: ‘We zijn verheugd dat Stéphane de rol heeft aanvaard, omdat hij een echt mondiaal perspectief aan onze activiteiten biedt, evenals diepgaande ervaring en begrip van de digitale wereld die zich om ons heen ontwikkelt. Hij is de juiste persoon om ons mee te nemen naar het volgende decennium van slimme verpakkingsuitbreiding en de volgende fase van de ontwikkeling van AIPIA.’

De Koning blijft bestuurslid

Pigué nieuwe voorzitter AIPIA en opvolger van Dick de Koning‘We willen Dick de Koning heel graag bedanken voor zijn uitstekende service in de afgelopen vijf jaar. Hij heeft ons door een periode van groei en ontwikkeling geleid, die de basis heeft gelegd voor onze toekomst. Hij heeft ermee ingestemd om in het bestuur te blijven en zal zijn onbetwiste expertise op het gebied van slimme verpakkingen blijven bijdragen’, vervolgt De Ferrante.

Tags: 

Gerelateerd nieuws