Permanente productcodering met iCON 3

Permanente productcodering met iCON 3

Koenig & Bauer introduceert de iCON 3, een lasercoderingsysteem. De iCON 3 is ontwikkeld voor permanente etikettering en markering op het gebied van consumptiegoederen en industriële producten. Het moet een alternatief bieden voor inkjetprinten.

De iCON 3 heeft de voordelen van lasertechnologie: lasermarkeren werkt schoon en er zijn geen emissies van oplosmiddelen. Door verbruiksartikelen te elimineren, verlaagt de iCON ook de bedrijfskosten.



Videohandleidingen

De laser is met een nieuwe touchscreen-controller met bijgewerkte software te bedienen en onderhouden. Een geïntegreerde wizard helpt bij configuraties en biedt sjablonen voor rapportage. Technici ter plaatse krijgen onmiddellijke ondersteuning via de on-demand online videohandleidingen.



Productlanceringen

Benedikt Berberich, productmanager lasers bij Koenig & Bauer Coding, bevestigt: ‘De marktintroductie van de eerste iCON-serie zette jaren geleden de standaard voor de instapklasse van lasercodering. Met de daaropvolgende productlanceringen hebben we de lat steeds hoger gelegd. De iCON 3 is de eerste keuze in zijn klasse op het gebied van zuinigheid, gebruiksvriendelijkheid en milieuvriendelijkheid.’

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Artikel delen