Paperlinx Zutphen naar Moonen Packaging

Moonen Packaging breidt sterk uit door overname van de Packaging divisie van het failliete Paperlinx in Zutphen. Dit heeft de directie van Moonen Packaging op 8 mei bekend gemaakt.

Uit het persbericht:
Alle verkoopmedewerkers van de Zutphense vestiging krijgen een arbeidsplaats aangeboden door de Weertse verpakkingsspecialist. De overeenkomst is in goed overleg met de curator tot stand gekomen.

‘Paperlinx Packaging staat bekend om haar klantgerichte en projectmatige werkwijze en die past perfect bij het concept van Moonen Packaging,’ aldus CEO Gé Moonen. ‘Bovendien zien wij enorme kansen in de industriële sectoren waarin Paperlinx actief is. Door deze overname maken we een grote stap binnen onze lange termijn strategie.’

Paperlinx Packaging zal onder de naam Moonen Packaging gaan opereren. De naam verandert, maar wat blijft én verder ontwikkeld zal worden, zijn de know-how en het specialisme in industriële verpakkingsoplossingen. De werkwijze van de nieuw verworven verpakkingstak sluit aan bij die Moonen Packaging. Zowel Paperlinx als Moonen Packaging streeft voor elke klant naar de meest efficiënte oplossing. Besparing in kosten, minimaliseren van risico, realiseren van tijdwinst, ruimtebesparing en natuurlijk beperken van de milieu-impact zijn bij elk project en elke verpakkingsvraag de uitgangspunten.

Klanten van Paperlinx zullen van de overname door Moonen Packaging geen hinder ondervinden. De activiteiten in Zutphen worden, met ondersteuning uit Weert, voortgezet. Elke klant wordt persoonlijk ingelicht en behoudt zo veel mogelijk de zelfde contactpersoon.

Moonen Packaging is 60 jaar groothandel in verpakkingen en verpakkingsmaterialen, voor de food-, retail- en industriesector. Moonen ontwerpt, ontwikkelt en levert verpakkingen en combineert deze met passende logistieke oplossingen. Zo biedt Moonen haar klanten maatwerk en besparingen op gebied van tijd, ruimte, geld en CO2-uitstoot. Als ketenregisseur en Europees koploper in verpakkingen uit hernieuwbare grondstoffen stimuleert Moonen Packaging anderen tot groen ondernemen.

Bron: 
Moonen Packaging

Reacties

Reactie toevoegen