PackAid sponsort deelnemers aan Alpe d’HuZes

Alpe d'HuZes is een actie waarbij fietsers, alleen of in teamverband, geld bijeen fietsen, om een bijdrage te leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker. Op één dag wordt minstens zes keer de legendarische Alpe d'Huez beklommen. De Alpe d'HuZes werd ook in 2006, 2007 en 2008 al gehouden en trokken heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex)kankerpatiënten. In 2008 werd een bedrag van ruim 3 miljoen euro opgehaald. Het doel voor 2009 was om het recordbedrag van 2008 te verpulveren, wat inmiddels ruimschoots is gelukt, met een voorlopige tussenstand van ruim 6 miljoen euro. 

Verpakkingsfirma PackAid sponsorde in 2009 vier deelnemers van het evenement: Dick Middag, Ina Jansen, Johan Endeman en Jaap Stam. Gerard Adema, eigenaar van PackAid, gaat zich ook dit jaar met een eigen team inschrijven voor de Alpe d'HuZes, met het zogenaamde Salland d'Huzes 2 team. In totaal zullen er vier teams uit Salland, onder de noemers Salland d'HuZes 1, 2, 3 en Salland d'HuZes 4 deelnemen. De vier deelnemers van vorig jaar zijn hier uiteraard ook weer bij betrokken en vormen een grote spil in de coördinatie van het geheel, meldt PackAid, die alle Salland d'HuZes teams ondersteunt met onder andere kledingsponsoring

Voor inlichtingen en overige sponsoring van deze teams of rechtstreekse bijdrage aan het goede doel kunt u contact opnemen met:

gerardadema@packaid.nl.

Informatie over het evenement Alpe d'HuZes en de deelnemers is te vinden op: http://www.opgevenisgeenoptie.nl/ of http://www.salland-dhuzes.nl/.

Tags (taxonomy): 

Reacties

Reactie toevoegen