PackAid introduceert laatste versie van de HS-Serie zakkensluitmachines

PackAid brengt sinds enige jaren de bekende Doboy handsealmachines onder de eigen merknaam PackAid®Pack2Seal op de markt machines met als type HS-C MK6 of HS-B Mk6.

De PackAid HS-serie zakkensluitmachines kan gebruikt worden voor vele toepassingen zoals het maken van beschermingshoezen, machinehoezen en het dichtsealen van zakgoed en octabins.

De  HS-C MK6 sealt alle PE foliesoorten zoals LDPE en LLDPE en overige thermoplastische foliesoorten en kan als draagbare zakkensluitmachine worden gebruikt maar kan ook middels een montagesteun op een werkbank worden gemonteerd.

De HS-B MK6 is geschikt voor het verwerken van laminaat foliesoorten, gecoat papier, cellofaan en dergelijke. De machine kan eveneens als draagbare zakkensluitmachine gebruikt worden of middels een montagesteun opeen werkbank gemonteerd worden. Met name voor loonverpakkingsbedrijven is deze machine zeer interessant omdat de machine niet aan foliematen is gebonden.

De PackAid® HS-C en HS-B machines zijn uitgerust met een geavanceerd besturingssysteem, met een touch-screen bediening en een digitale display waarop exact is af te lezen hoe de ingestelde waarden zich verhouden tijdens het sealproces.
De besturing van de MK6 serie machines is voorzien in een continue controle van de machine waarbij fouten worden aangegeven en indien noodzakelijk een alarmsignaal wordt gegeven.

www.packaid.nl

Tags (taxonomy): 

Reacties

Reactie toevoegen