Oplossing Holbox 1,5 meter samenleving

Oplossing Holbox 1,5 meter samenleving

Vanaf 1 juni mag de horeca haar deuren weer openen, maar wel conform de 1,5 meter regel. Holbox en Kartonnenwinkel, onderdeel van de Holbox Groep, hebben oplossingen ontwikkeld om aan de corona-richtlijnen in onder andere de horeca tegemoet te komen.

Wilt u de komende editie van VerpakkingsManagement (mei-uitgave) ook digitaal ontvangen? Meld u hiervoor aan en u krijgt binnenkort de digitale versie in uw mailbox.

De modulaire afstandstafel, geïntroduceerd door Holbox en Kartonnenwinkel, is een tafel waar personen op minstens 1,5 meter van elkaar zitten of staan. Het kartonnen meubelstuk is naar wens uit te breiden. Een opstelling is ook uit te voeren naar 2, 3, 4 of 6 personen.

Holbox (sta)tafel karton corona

Veiligheid op kantoor

Beide bedrijven hebben eveneens geluiddempende tussenschotten geproduceerd die op kantoor tussen bureaus kunnen worden geplaatst om een veilige afstand te garanderen.

Holbox thuiswerkproducten

Bij thuiswerken draait het om ergonomische middelen. Holbox en Kartonnenwinkel hebben een bureauverhoger gecreëerd, zodat er thuis achter het bureau staand kan worden gewerkt. Tot het assortiment behoort ook een snel op te zetten kartonnen bureau, informeren de producenten.

Holbox: meubels corona

www.holbox.nl

www.kartonnenwinkel.nl

Tags: 
Artikel delen