Open Huis DG press MachineS

Dg press MachineS legt de laatste hand aan een tienkleuren Vision-pers voor de Duitse drukkerij Arenz in Niederzissen. Die is werkend te zien tijdens een Open Huis op 6 december, samen met de Thallo, een tweede generatie formaatvariabele rotatie offsetpers.

Uit het persbericht
Het open huis geeft bezoekers de kans een demonstratie te bezichtigen van de nieuwe 10 kleuren Vision pers welk begin volgend jaar geleverd wordt aan de duitse drukkerij Arenz in Niederzissen. De baanbreedte van 650mm is speciaal ontwikkeld voor de toepassing van deze klant en maakt ook drie-strooms A4 productie mogelijk.
Naast de demonstratie van de Vision, zal ook een insight op de laatste ontwikkelingsfase van de Thallo, een tweede generatie formaatvariabele rotatie offset pers te zien zijn. De ontwikkeling van de Thallo adresseert meerdere limitaties en verbeteringen welk kritiek zijn gebleken voor verdere marktpenetratie van offset techniek voor het bedrukken van flexibele verpakkingen.

Mocht u geïnteresseerd zijn dit open huis te bezoeken op 6 december in Hall (nabij Zutphen)? Neem dan contact op met: info@dgpressservices.com

Bron: 
DG press MachineS

Reacties

Reactie toevoegen