Wehkamp wint Duurzaamheid Shopping Award met folie van Oerlemans Plastics

Duurzame folie Oerlemans Plastics wint Award

Vanwege de coronacrisis zijn de Shopping Awards 2020 afgelopen week in aangepaste vorm in Noordwijk uitgereikt. Postorderbedrijf Wehkamp won twee vakprijzen; de Logistiek Award en de Duurzaamheid Award. Oerlemans Plastics heeft voor de duurzaamheidsprijs de folie voor de verpakking geleverd.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?

Met deze folie behaalt Wehkamp een aanzienlijke verduurzaming in haar verpakkingsmateriaal en het levert een vermindering op van de CO2 uitstoot van 64%, claimt de verpakkingsfabrikant.

Oerlemans verpakkingsfolies

Voor de Shopping Duurzaamheid Award heeft Wehkamp verpakkingsfolies ingezonden die gemaakt zijn van 100% gerecycled materiaal.

Wehkamp wint Duurzaamheid Shopping Award met folie van Oerlemans Plastics

‘Tevens is het gebruik van inkt tot een minimum beperkt’, zegt productmanager Tibor Tholen bij Oerlemans Plastics. ‘De CO2 footprint van deze folie voor Wehkamp heeft een significant lagere impact op het milieu. Bovendien zijn de nieuwe webshopbags volledig recyclebaar. Het materiaal kan dus als grondstof weer opnieuw worden gebruikt.’

Shopping Awards

De Stichting Shopping Awards (voorheen Thuiswinkel Awards), reikt jaarlijks verschillende awards uit aan de beste (web)winkelbedrijven van Nederland. Deze vakprijzen belonen de algemene kwaliteit van online activiteiten, de integratie van de diverse kanalen en de digitale stap voorwaarts die deelnemers het afgelopen jaar hebben gezet. Daarbij is het belangrijkste wat de consument daarvan heeft kunnen ervaren.

Wehkamp wint Duurzaamheid Shopping Award met folie van Oerlemans Plastics

Reacties

Reactie toevoegen

Gerelateerd nieuws

Directeur Johan Kranenbroek en Ton van der Ham (Customer Service) mochten tijdens de uitreiking de Flexo Awards in ontvangst nemen.
dinsdag 12 november 2019