Oerlemans Packaging Group introduceert CO2 reductieprogramma op verpakkingsgebied

Oerlemans introduceert CO2 reductieprogramma

De Europese Commissie verplicht ondernemers om een energie-audit uit te voeren voortkomend uit de Europese Energie Efficiency Richtlijn (EED). Deze richtlijn moet ervoor zorgen dat bedrijven efficiënt omgaan met hun energieverbruik en de uitstoot hiervan reduceren. Op het gebied van verpakkingsmanagement informeert de Oerlemans Packaging Group dat het bedrijven kan ondersteunen met het realiseren van CO2-reductie.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?

Het grootbedrijf moet voor 31 december van dit jaar een EED audit hebben ingeleverd bij de overheid, waarbij alle energiestromen binnen de onderneming in kaart zijn gebracht. Het betreft het energieverbruik van onder andere industriële processen en installaties, inclusief het vervoer en de warmte.

Oerlemans Packaging

Naar eigen zeggen kan de verpakkingsfabrikant, met haar kennis van verpakkingen, gerichte informatie leveren voor het verpakkingsproces bij de onderneming. Eerst wordt een nulmeting gedaan over de huidige situatie, gevolgd door een analyse en advies over de CO2-besparing op verpakkingsgebied.

Oerlemans Packaging Group introduceert CO2 reductieprogramma op verpakkingsgebied

www.oerlemanspackaging.nl

Reacties

Reactie toevoegen