NVC-vergadering in teken van kenniseconomie

In een crisis als deze moeten bedrijven investeren in kennis. Dat was, kort gezegd, de boodschap tijdens een NVC-seminar dat was gekoppeld aan de Algemene Ledenvergadering, die in de persoon van Peter van der Knaap (Akzo Nobel) een nieuwe voorzitter koos.

Op donderdag 26 november vond in Den Haag, in de kantoren van ING, de jaarlijks ALV van het NVC plaats. Het NVC zou het NVC niet zijn als er niet meteen ook een nuttige activiteit aan verbonden zou zijn. Dit jaar was dat een seminar over de kenniseconomie van het verpakken.

Voor het zover was, vond de ALV plaats, waarin Peter van der Knaap, werkzaam bij Akzo Nobel, tot nieuwe voorzitter werd gekozen. Jaap Meerman, sinds 2003 voorzitter, trad af. Meerman, jarenlang een bekend gezicht van Robert Bosch (nu Bosch Packaging Technology) was al enkele jaren met pensioen, maar bleef NVC-voorzitter. Met zijn vertrek uit het NVC-bestuur, laat Meerman de verpakkingsindustrie definitief achter zich. Dat gebeurde niet zonder lovende dankwoorden voor zijn inzet. Hij laat een gezonde vereniging achter en sprak zelf zijn waardering uit voor het goed georganiseerde en geoutilleerde bureau in Gouda.

De nieuwe voorzitter is werkzaam bij AkzoNobel en verantwoordelijk voor de grootste coatingslocatie van dit bedrijf, die is gevestigd in Sassenheim, bij veel mensen wel bekend als Sikkens.

Een uitgebreid veslag leest u in VerpakkingsManagement 12 (december 2009)

 

Tags (taxonomy): 

Reacties

Reactie toevoegen