NLPA-jury Innovatie verpakkingen en Techniek

NLPA-jury Innovatie verpakkingen en Techniek

De jury van de NL Packaging Awards 2020 voor de categorieën Innovatie Verpakkingen & Verpakkingsmaterialen en Innovatie Techniek kwam op woensdag 20 mei in Hilversum bijeen. Beide categorieën leverden een reeks van genomineerden op die binnenkort bekend wordt gemaakt.

De jury bestond uit (vlnr): Piet Degen (HAS), Roland ten Klooster (Universiteit Twente), Christiaan Bolck (Wageningen UR) en Age Tanja (Euroma).

Wilt u de komende editie van VerpakkingsManagement (mei-uitgave) ook digitaal ontvangen? Meld u hiervoor aan en u krijgt binnenkort de digitale versie in uw mailbox.

Vakprijs

In 2020 worden voor de vijfde keer de NL Packaging Awards uitgereikt. Dé vakprijs voor de verpakkingsbranche. In 13 categorieën worden de beste verpakkingen beloond met een prestigieuze award. Niet alleen de winnaars, maar ook de runners-up worden bekend gemaakt tijdens een feestelijke avond.

Innovatie verpakkingen en verpakkingsmaterialen

De NLPA-categorie Innovatie verpakkingen en verpakkingsmaterialen bevat verpakkingen en verpakkingsmaterialen die aantoonbaar vernieuwend zijn en daardoor een of meerdere functies beter vervullen, al dan niet tegen lagere kosten.

Innovatie techniek

De NLPA-categorie Innovatie Techniek bevat verpakkingsmachines, technologie en software die een aantoonbare vernieuwing zijn met positieve effecten op productiviteit, kwaliteit, veiligheid, ergonomie en/of kosten.

Artikel delen