Nieuwe wrapper voor bakkerij

Marden Edwards (ME) leverde onlangs een LX wrapper aan de bakkers van Aron Streit, die in New York zijn gevestigd. De machine moet de toegenomen productie van het assortiment matzos-crackers die in karton verpakt worden, omwikkelen.

De nieuwe machines vervangt een ouder wrapper van Marden Edwards, die er al meer dan 15 jaar stond. Het bedrijf moest de productie omhoog schroeven, de oude machine kon hier niet aan voldoen. Alan Adler, operationeel directeur bij Streit: 'De toegenomen vraag naar onze dagelijkse producten betekent dat we continu met twee in plaats van één oven moeten werken en de vorige machine was niet in staat om met de output van beide ovens te werken. Ook werken we met shifts van 12 tot 14 uur, dus de wrapper moet betrouwbaar zijn.'
De wrapper werkt met snelheden van 50 kartondozen per minuut, de vorige machine verwerkte er 30 per minuut.

De automatische wrappers van LX worden op maat ontwikkeld voor individuele klantbehoeftes en zijn in staat om verschillende verpakkingsformaten en - types te verwerken, waarbij gebruik wordt gemaakt van een enveloppenvouw aan het einde of een verborgen basisoverlap.

www.mardenedwards.com

Reacties

Reactie toevoegen