Nieuwe sluiting Crown Food

Crown Food Europe heeft zijn verpakkingen uitgebreid met de PeelSeam. Dit is een eenvoudig te openen sluiting met treklipje en heeft een diameter van 150mm.

 

Het nieuwe product kan gebruikt worden op alle 3-delige verpakkingen met een gewicht tot 1 kilo. De sluiting is geschikt voor bijvoorbeeld melk en koffie poeder maar ook voor gesteriliseerd voedsel zoals vis of kant-en-klaar maaltijden.

 

De PeelSeam is dubbel gefelst en bestaat uit een metalen ring met daarop een dunne flexibele deksel van aluminium geseald. De consumenten kunnen zo hun verpakkingen makkelijk openen. モDe nieuwe bredere PeelSeam opent verschillende wegen voor de merkeigenaren,ヤ volgens Steve Thomas de marketing manager van Crown Food. Ze kunnen hun eigen verpakking makkelijk vormgeven met gebruik van hoge kwaliteit.

 

De combinatie van de nieuwe deksel en de komvormige blikjes maakt het mogelijk en veilig dit product te gebruiken in de magnetron. Een bekende Franse producent van noten en room is de eerst gebruiker van dit nieuwe product dat gemaakt is in Frankrijk.

 

Reacties

Reactie toevoegen