Nieuwe ovale membraan dop

Plasticums membraan doppenreeks range is uitgebreid met een grote ovale versie. Deze snap-on antiknoei dop - uitgerust met de gepatenteerde MaxiDose (MD) technologie - garandeert volgens de fabrikant een nauwkeurige dosering voor food en personal care toepassingen.

Op verzoek van een klant, zo meldt Plasticum, is een grote ovale membraan dop ontwikkeld voor het handig en hygiënisch doseren van body lotion. 'Dankzij de MaxiDose technologie is het zelfsluitende siliconen membraan volledig lekvrij en garandeert het een nauwkeurige en gecontroleerde dosering.

Maar de standaard MaxiDose Oval snap-on 28 is niet alleen functioneel voor personal care toepassingen, stelt Plasticum. 'Deze is ook geschikt voor de portionering van sauzen, honing, jam of diverse andere food toepassingen. De membraan dop biedt een handzame dosering van de gewenste hoeveelheid.'

Het klepje kan in open positie vastgezet worden. Door de vlakke bovenkant van de closure kan de fles omgekeerd bewaard worden, zelfs met geopend klepje. De closure kan op een flessenhals van 28 mm gedrukt (snap-on) worden. Het oppervlak is mat en alle kleuren zijn leverbaar.

Veel Plasticum doppen zijn voorzien van de MaxiDose technologie. De standaard reeks bestaat uit een 40 mm, 42 mm, 48 mm, 55 mm en twee ovale versies.

www.plasticumgroup.com

Tags (taxonomy): 

Reacties

Reactie toevoegen