Nieuwe locatie Packaging Innovations 2018

Na zes edities in Amsterdam verhuist Packaging Innovations in april 2018 naar de Jaarbeurs in Utrecht. Een centrale plek die volgens organisator Easyfairs de ruimte biedt aan de groeiende belangstelling van bezoekers.

Het event voor marketeers, designers en verpakkingsprofessionals krijgt een nieuwe “verpakking” en wordt in een huiselijke en warme sfeer neergezet, waarbij de verschillende type exposanten elk een eigen “kamer” krijgen.

De indeling van de kamers:

1. The Living: De verpakkingsdesignbureaus presenteren zichzelf rond een lounge area.

2. The Nursery: Hier worden de pasgeboren ideeën van kleine ondernemers gevonden. Start-ups en nieuwe inzichten krijgen hier hun platform.

3. The Kitchen: Een ruimte waar activiteiten als live cooking en innovators op het gebied van food- & drankverpakkingen te vinden zijn.

4. The Study: De plek met nieuwe kennis en inzichten voor verpakkingsinnovaties. Denk aan softwareleveranciers, mediapartners en kennisorganisaties.

5. The Bathroom: In de badkamer worden de luxe verpakkingsoplossingen voor onder andere parfum- en cosmeticaverpakkingen gepresenteerd.

6. The Walk-in Closet: Hier worden verpakkingen aangekleed door exposanten met labeling en printing. Verder zijn hier de leveranciers voor displaypresentatie en instore. 

Packaging Innovations is alleen toegankelijk voor business professionals en staat gepland voor 10 tot en met 12 april 2018, gelijktijdig met verpakkingsvakbeurs Empack.

www.packaging-innovations.nl  

Reacties

Reactie toevoegen