Mundi technology

Nieuwe koers Mundi Technology

Mundi Technolgy heeft een nieuwe eigenaar, Erik de Jong nam samen met een investeerder per 1 mei jl. Mundi Technology over van Jan -Willem Mantel.

Het bedrijf uit Mijdrecht, dat vooral bekend staat om haar high-end laser codeeroplossingen, zal zich door deze management buy-out (MBO) meer gaan richten op het middensegment en op de verkoop van haar controle- & inspectiesystemen.

‘Al ruim 20 jaar, vanaf het eerste begin, ben ik werkzaam bij Mundi’, vertelt Erik de Jong. ‘Onder de bezielende leiding van Wilgerd de Ruiter hebben we, samen met veel goede collega’s, Mundi Technology weten te ontwikkelen tot een bedrijf die de meest uiteenlopende codeer- en controle-applicaties aan kan. Met onze standaard 24/7 service worden onze klanten, klein en groot, uit alle industrieën snel geholpen en dit wordt erg gewaardeerd. “Eén keer Mundi is altijd Mundi”, hoorde ik vorige week nog een klant zeggen.’

Groeiplannen

De laatste vijf jaar was Mundi in handen van Jan Willem Mantel. Toen deze aangaf dat hij zijn bedrijf wilde verkopen, zocht Erik de Jong een investeerder. ‘Ik vond een ondernemer die veel ervaring heeft in de verpakkingsindustrie. Samen hebben wij mooie groeiplannen voor het bedrijf ontwikkeld. Daarbij zullen alle teamleden blijven werken bij Mundi en zullen wij het verkoop- en serviceteam verder versterken.’

‘De eerste versterking is al binnen’, vertelt de commercieel directeur en mede-aandeelhouder. ‘Dat is Guy Verduyckt uit België, een zeer ervaren codeerspecialist. Hij zal de verkoop van onze lasercodeersystemen gaan verzorgen in België. Guy heeft al ruim 15 jaar ervaring in het coderen en verpakken van producten en is dus goed in staat het juiste advies te geven. Ook in Nederland zullen wij ons verkoopteam versterken met een extra adviseur zodat wij klanten nog sneller kunnen helpen.’  Dit is een preview. U leest het volledige artikel in VerpakkingManagement 6 (1 juli). Abonneren? Klik hier.

Mundi technology

 

Reacties

Reactie toevoegen